De Pedicure behandeling

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!

Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. De pedicure  geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

Een pedicurebehandeling bestaat uit:

  • Desinfecteren van de huid.
  • Nagels knippen, eventuele ingroeiende nagels worden behandeld en drukvrij gelegd.
  • Eventueel eelt, likdoorn en kloven worden behandeld en verzorgd.
  • De nagels worden mechanisch afgewerkt en de nagelomgeving wordt gereinigd.
  • Eelt, kloven en likdoorn worden mechanisch afgewerkt.
  • Ter afsluiting desinfecteren van huid een lichte massage met een verzorgende crème.

Kortom uw voeten zijn het waard om door een professionele pedicure te laten verzorgen !

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

 

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!
De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik.

…maak telefonisch een afspraak 0165-536616, of via email.